8730 Beernem - Wok Palace

Omdat we in ruimere kring iets te vieren hadden trokken we, op onze kosten, naar het Chinese restaurant Wok Palace vlakbij de op-/af-rit van de E40 in Beernem.
Het gezelschap van twaalf niet bepaald geschoolde gastronomen maar wel sterke eters kon zich daar tegoed doen aan een overdaad van spijzen zonder dat ons budget er scheef van stond.
Het aanbod, weelderig uitgestald aan meerdere buffetten, is inderdaad overweldigend en de prijs bovendien zeer acceptabel. Voor 35,80 euro per persoon kan men eten en drinken naar hartelust.
Goedlachse Chinese meisjes draven op met de bestelde drank naar keuze en zorgen zonder verpinken dat de elkaar snel opvolgende vuile borden tijdig worden afgeruimd.
Het interieur is zoals men van een Chinees restaurant verwacht: drakenkoppen, vazen, krullen en toestanden alom.
Rustig is het niet want constant lopen mensen met overvolle borden af en aan. Ook aan tafel komt het nooit tot een gezamenlijk gesprek want iedereen moet voortdurend bij gaan bunkeren.
Naarmate de middag vordert ontstaat bij het aanschuiven aan de standjes en het wachten voor de vlammende wok een gezellige, socializerende sfeer. Vreemden worden mede-vreters-in-crime.
De kwaliteit van het voedsel is onberispelijk vers, de keuze enorm gevarieerd.
De afrekening is zonder enige verrassing: wat en hoeveel je ook hebt verorberd of doorgespoeld, het is 35,80 euro en geen cent meer.
Heerlijk decadent.


Wok Palace, Reigerlostraat 7, 8730 Beernem, 050-788 588

Geen opmerkingen: